l

     Hunnebergs Gård

Hostel är fullbokat fram till slutet av april !!

Öppetider Reception/Kontor

Mondag-Lördag: kl 10- kl 12 

Sondag: stängt

Camping öppet alla dagar, betala: kontant och swish

     

      Hostel & Camping        

Camping Öppet hela året !!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt hostel med campingplats. Hos oss kommer du att känna dig som hemma. Oavsett om du koppl ar av i trädgården, lagar mat i köket eller sitter runt lägerelden på kvällen. Du hittar alltid en plats där du trivs i våra lokaler. Vi ses snart.

Hälsingar Anja 

samt hela Hunnebergs Gård team

Vi talar svenska, engelska och tyska

 

Hostel 

Vårt hostel har 19 rum med  duschar och toaletter på korridoren. På undervåningen finns ett stort gemensamt kök med kylskåp och frys och allt annat du behöver för att laga mat. I den angränsande matsalen kan du sitta bekvämt  ner och äta. Vid fint väder har du tillgång till vår stora trädgård med grillplats.

Rum och Priser

Campingplats

Vår camping har ställplatser med och utan el, samt en separat tältdel. Det finns duschar och toaletter. Vårt hostel har gemensamt kök, matsal, bastu, tvättmaskin och torktumlare.

Priser

Långtidsboende

 Vill du stanna längre; några veckor eller några månader? Då har vi ännu mer förmånliga priser för dig. I det stora och fullt utrustade köket är du självständig och kan när som helst laga din mat. Allt du behöver finns tillgängligt för dig, såsom kylar, frysar etc. På vår, sommar och höst kan du även använda vår stora trädgård med grillplats.

Du kommer att känna dig som hemma och du kan också njuta av det unika landskapet i området.

 

Rum och Priser

 


hundar äl välkomna

hundar är välkomna !!
Reception med Anja (Chef)

matsal

blå salon

kök

    Öppen spis i matsalenstor trädgård med grillplats 
E-Mail
Anruf
Karte
Infos